Een kamer met strak afgewerkte muren bedekt met renovlies, klaar om geschilderd te worden, waardoor een moderne en duurzame uitstraling ontstaat.

Renovlies: De Ideale Oplossing voor Nieuwbouw

Renovlies, ook wel glasvezelbehang genoemd, is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een strakke en duurzame afwerking van hun muren.

In deze blog zullen we de voordelen, toepassingen en installatie van renovlies bespreken, evenals enkele tips voor het kiezen van de juiste variant voor jouw behoeften.

Wil je renovlies laten aanbrengen? Meldt je dan aan voor onze actieprijs!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is Renovlies?

Renovlies is een type behang dat bestaat uit fijne glasvezels die zijn geweven tot een stevige en duurzame mat.

Het wordt gebruikt om muren te egaliseren en kleine oneffenheden te verbergen, waardoor een gladde en strakke afwerking ontstaat die ideaal is voor schilderen.

Voordelen van Renovlies

  1. Egaliseert Oneffenheden: Renovlies kan kleine scheurtjes, gaten en andere oneffenheden in de muur verbergen, waardoor een glad oppervlak ontstaat voor een perfecte afwerking.
  2. Duurzaamheid: Renovlies is zeer sterk en bestand tegen beschadigingen, waardoor het een langdurige oplossing is voor het verfraaien van muren.
  3. Schilderklaar: Renovlies is perfect geschikt om overheen te schilderen. Na het aanbrengen kan het direct worden geschilderd in de gewenste kleur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk interieur.
  4. Brandvertragend: De glasvezels in renovlies zijn van nature brandvertragend, waardoor het een veilige keuze is voor woningen en andere gebouwen.

Toepassingen van Renovlies

Renovlies wordt veel gebruikt in zowel residentiële als commerciële ruimtes vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid.

Het kan worden toegepast op verschillende ondergronden, waaronder gipsplaten, beton en baksteen.

Renovlies is ideaal voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, gangen en kantoren, maar kan ook worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Lees ook: Glasvliesbehang: Duurzaamheid voor jou muren

Installatie van Renovlies

Het installeren van renovlies vereist enige ervaring en vaardigheid, maar kan worden gedaan met de juiste tools en instructies.

Het proces omvat meestal het aanbrengen van lijm op de muur, het plaatsen van het renovlies op de lijm en het gladstrijken van eventuele luchtbellen met een behangroller.

Na het drogen kan het renovlies worden geschuurd en klaargemaakt voor het schilderen.

Renovlies Behang Aanbieding nu €13 per m2

Renovlies is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een strakke, duurzame en schilderklaar afwerking van de muren.

Met zijn vele voordelen en toepassingsmogelijkheden is renovlies een populaire optie voor zowel woningrenovaties als nieuwbouwprojecten.

Overweeg renovlies voor jouw volgende muurafwerking en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft. Vraag een offerte aan om gebruik te maken van onze aanbiedingsprijs.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven