Diensten.

Bij Behangservice bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van renovlies behang. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Renovlies laten plakken

Ons team kan renovlies behang aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen & sauzen

Voor de beste wandafwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

A+ Totaal pakket

Dit pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moeten wij nog behang verwijderen ?

Het komt bij ons geregeld voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige situaties moeten wij eerst het behang verwijderen. Voor ons natuurlijk geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs tegen lage tarieven glasvezelbehang verwijderen.

Muren behang klaar maken

Niet elke muur die wij tegenkomen is egaal. Dit is dan ook de reden waarom altijd een erkende stukadoor klaar hebben staan. 

100% Garantie op het strakste resultaat

Vanwege onze 20 jarige ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven