Over ons.

Al tientallen jaren zijn marktleider op het gebied van behangen. Behangservice wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat dan onze renovlies behang uitleg.

1 Aanspreekpunt

Jaren geleden was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor renovlies behangers en particulieren. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Persoonlijk Missie

Veel consumenten zoeken naar een vakman. Ze komen vaak uit bij een spoed behanger die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Om dit soort situaties te voorkomen besloten wij een collectief te vormen. Eentje waarin de beste behangers zich konden aansluiten!

Enkele Teamleden

Geert van Behangservice

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Bouwsector Nederland ervoor dat de kwaliteit ten alle tijden wordt gewaarborgd!

Luis van Behangservice

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij Scanbehang, Glasvliesbehang en Glasvezelbehang.
Sander van Behangservice

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is onze Virtuele Assistent die het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij staat altijd voor je klaar!

Start binnenkort je Nieuwbouwproject ?

Het team van Behangservice kan je helpen op vele gebieden! Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van gipsplaten, het aanbrengen van renovlies behang of het kopen van enovlies. Vraag voor meer informatie of prijzen een offerte aan!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven