Een muur bedekt met bouwbehang, waardoor bescherming wordt geboden tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden, klaar om gemakkelijk te worden verwijderd na voltooiing van het.

Bouwbehang: Een Praktische en Strakke Oplossing

Bouwbehang, ook wel bekend als steigerdoekbehang, is een handige optie voor het tijdelijk bekleden van muren tijdens renovatie- en bouwwerkzaamheden.

In deze blog zullen we de kenmerken, voordelen, toepassingen en installatie van bouwbehang bespreken, evenals enkele tips voor het gebruik ervan.

Wil je bouwbehang laten aanbrengen en verven? Maak dan gebruik van onze actie!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is Bouwbehang?

Bouwbehang is een type behang dat is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, vergelijkbaar met steigerdoek.

Het is speciaal ontworpen voor tijdelijk gebruik en biedt bescherming aan muren tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Bouwbehang is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan worden gebruikt op diverse ondergronden. Dit maakt het ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Lees ook: Stucbehang: Een Praktische en Stijlvolle Oplossing

Voordelen van Bouwbehang

  1. Bescherming van muren: Bouwbehang biedt bescherming aan muren tegen stof, vuil, verfspatten en beschadigingen tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden.
  2. Tijdelijke oplossing: Bouwbehang is ontworpen als een tijdelijke oplossing en kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer de werkzaamheden zijn voltooid, zonder dat het residu achterlaat op de muur.
  3. Veelzijdigheid: Bouwbehang kan worden gebruikt op verschillende ondergronden, waaronder gipsplaten, beton, baksteen en hout, waardoor het geschikt is voor diverse bouw- en renovatieprojecten.
  4. Eenvoudige installatie: Bouwbehang kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van behanglijm of speciale tape, waardoor het een praktische keuze is voor professionals en doe-het-zelvers.

Bouwbehang staat ook bekend als glasvliesbehang, renovlies en glasvezelbehang.

Toepassingen van Bouwbehang

Bouwbehang wordt gebruikt op bouwplaatsen, renovatieprojecten, schilderwerkzaamheden en andere situaties waarin tijdelijke muurbekleding nodig is.

Het beschermt muren tegen beschadigingen en vereenvoudigt het schoonmaken na afloop van de werkzaamheden.

Installatie van Bouwbehang

De installatie van bouwbehang is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van behanglijm of speciale tape.

Het behang kan op maat worden gesneden voor een perfecte pasvorm op de muur.

Na voltooiing van de werkzaamheden kan het bouwbehang gemakkelijk worden verwijderd en weggegooid.

Bouwbehang laten Aanbrengen en Schilderen nu € 13 m2

Bouwbehang is een praktische en veelzijdige oplossing voor het tijdelijk bekleden van muren tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Met zijn beschermende eigenschappen, veelzijdigheid en eenvoudige installatie is bouwbehang een essentieel hulpmiddel voor professionals en doe-het-zelvers.

Overweeg bouwbehang voor jouw volgende bouw- of renovatieproject en profiteer van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven